Fordern Sie ein Angebot

Tél.: +212 528 23 11 70 / +212 528 23 11 71
Fax: +212 528 23 11 72 – Email: contact@saberfruit.com
3ém étage bureau N°8 lot N° 3344 Hay Mohammadi – Agadir

über

Saber vrucht is dat een Marokkaanse groep gespecialiseerd in de fruitsector, voorgezeten door de heer FAOUZI AZEHAF.
Het beleid van de groep zal gebaseerd zijn op het respect voor het milieu, de inzet in een sociale aanpak, voedselzekerheid en de integratie van de handel: productie, verpakking, logistiek en marketing.

Saber vruchten zal eisen inzake de kwaliteit van het product en de omstandigheden van productie, zal hij zich in het proces van continue verbetering van de kwaliteit, naar de tevredenheid van de klant en de eindverbruiker.
De saber fruit groep streeft ook om het vertrouwen en de geloofwaardigheid van onze klanten in de mondiale markt, gebaseerd op een strategie van synergieën en integratie van de knowhow van onze teams.

Verpakking

De gehele productie van 267 hectare SABER ware sector SABER fruit dus schuldenlast producenten filialen zijn geconditioneerd om zijn station, de verpakking en het verpakken.
Het station SABER FRUIT gelegen op 5 km van de BIOUGRA weg Sebt Ait melk veld 27276 m2.
Het station heeft een capaciteit van 400 ton van primeur met inbegrip van 260 ton tomaten en 140 ton groenten en een koelcapaciteit van ongeveer 238 laadborden of 8 gekoelde vrachtwagens, heeft de nieuwste technologie in verpakking en opslag kalibratie.

De SABER FRUIT-station is een van de weinige stations zijn volledig voorzien van airconditioning, verwerken wij onze producten in de beste omstandigheden, met een bijzondere aandacht voor breekbare en bederfelijke groenten.

Human resources

De groep werkt met 1600 agenten links als suite: 120 toezichthouders en managers
5 uit frames
1475 werknemers

Sociale

De groep heeft 400 huizen voor de huisvesting van de werknemers Heeft ook een groot bad in volledige boerderij
Ziekenboeg in volledige station
Behoudt alle sociale behoeften van de gehoste

Marketing van het product

Onze merchandise is gebracht op het niveau van zowel Europa als Afrika en op hetzelfde moment In Azië, met betrekking tot ons kantoor in het GLOBTRAD Europa omgaan met verkoop.